Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Dogodki SPOROČI DOGODEK
Alpinistični odsek Ogledov: 476    

 Čiščenje predpostorov Stence za ureditev novih društvenih prostorov


Kdaj: 17.07.2018
Zaključek: 20.07.2018
Lokacija: Predprostori društvene plezalne stene v Pekarni, Ob železnici 16, 2000 Maribor
Vodja akcije: GDPRBanzer

 
Spletna prijava je možna do: 19.07.2018
Spletna prijava ni več možna!
Spletna prijava na dogodek je možna le za prijavljene člane APD Kozjak.
Na dogodek se lahko neprijavljeni ali nečlani APD Kozjak Maribor prijavijo tako, da pošljejo e.sporočilo na naslov: pd@kozjak.org

Spoštovani Kozjačani,

na občnem zboru 2018 smo sklenili, da bi del društvenih aktivnosti prenesli s sedanje lokacije na Koroški cesti v prostor pred našo društveno plezalno steno v Pekarni. Društvo je oziroma bo zagotovilo potrebna finančna sredstva, pri delu pa potrebujemo vašo pomoč. Le-ta temelji, tako kot naše društvo v celoti, na prostovoljni bazi, pri čemer pa se moramo zavedati, da brez aktivne pomoči članov društva želene selitve ne bomo mogli izvesti in bomo v jeseni ali tudi čez leto, dve še zmeraj na istem mestu kot sedaj (in na katerem, očitno, nismo povsem zadovoljni).

Prvi večji pomemben korak, ki bo želeno selitev omogočil, je izolacija strehe v ciljnih prostorih. Pred tem pa je potrebno izvesti še dva manjša, in sicer odstranitev nepotrebne »krame« iz teh prostorov, kar je bilo v okviru delovne akcije že izvedeno, ter (vsaj grobo) čiščenje prahu s tramov in ostrešja, da izolacije ne bomo polagali na »svinjarijo« ter da bodo pri polaganju izolacije zagotovljeni primerni pogoji za delo.

Ker se zavedamo, da med vikendi v poletnem času marsikdo že narejene načrte, zaradi česar je izvedba kakšne večje delovne akcije preko konca tedna vprašljiva, smo se odločili, da poskusimo zgoraj omenjeni zadnji pripravljalni korak pred polaganjem izolacije izvesti v eni ali več manjših delovnih akcijah med tednom. Trenutno imamo za olajšanje dela na voljo tudi delovni oder, ki nam ga je velikodušno posodil Pero, tako da je sedaj pravi čas za akcijo.

Če imaš torej v prihajajočem delovnem tednu, med vključno torkom, 17. julijem 2018, in vključno petkom, 20. julijem 2018, kak popoldne oziroma večer kaj časa in si pripravljen priti pomagati, te vljudno prosimo, da se spodaj prijaviš na ta »dogodek« in pri prijavi obvezno pripišeš, kateri dan oziroma dneve ter v katerem terminu (na primer med 18. in 22. uro ali kaj podobnega) imaš možnost in si pripravljen pomagati.

Na podlagi »prijav« bomo nato organizirali delovne dneve in skupine in vas obvestili, katere dneve in ob kateri uri bodo potekale delovne akcije, pri katerih računamo na vašo pomoč.

Skratka, delovna akcija morda ne bo potekala vsak dan, vaša prijava je namenjena lažji organizaciji in ne pomeni, da morate biti na zapisan dan in ob zapisani uri pred vrati Stence, ampak boste o terminih, v katerih se bo delalo, še naknadno obveščeni. Seveda pa v primeru, da se bo kateri izmed terminov prekrival s termini, ki jih boste navedli v »prijavi«, pričakujemo oziroma vljudno prosimo, da se tega termina potem tudi udeležite (oziroma vsaj sporočite vodji akcije, da se ne boste mogli udeležiti).

Za dodatne informacije, če bi le-te bile potrebne, se, prosim, obrnite na Mira Potiska (miro.potisk@gmail.com, 040650114). Hkrati vas prosim, da ne odgovarjate neposredno na ta mail, saj gredo odgovori na splošen kozjaški elektronski naslov (info@kozjak.org) in ne dosežejo ustreznih oseb oziroma jih dosežejo z zakasnitvijo.

Za vašo pomoč in pripravljenost za sodelovanje se vam v imenu društva že v naprej najlepše zahvaljujem!

Luka Rutar, načelnik AO Kozjak

 


Če smo v naši zbirki pozabili na kakšen važen dogodek ali bi želel(a) kakšnega dodati, to sporoči na e-naslov: info@kozjak.org

Prihodnji dogodki

Prikaži več dogodkov

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji