Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Dogodki SPOROČI DOGODEK
Alpinistični odsek Ogledov: 936    

 Skupna tura Grossvenediger (3.666 m)


Kdaj: 20.07.2019
Zaključek: 21.07.2019
Lokacija: Defreggerhaus - Grossvenediger

Čez vikend, 20. in 21. julija 2019, organiziramo skupno turo na Grossvenediger. OBVEZNE PRIJAVE! Pozorno preberi informacije v objavi!
Spletna prijava je možna do: 17.07.2019
Spletna prijava ni več možna!
Spletna prijava na dogodek je možna le za prijavljene člane APD Kozjak.
Na dogodek se lahko neprijavljeni ali nečlani APD Kozjak Maribor prijavijo tako, da pošljejo e.sporočilo na naslov: pd@kozjak.org
Opomnika za prijavljene:

  • planinska izkaznica s plačano članarino za popust pri spanju ter zavarovanje (A članarina!),
  • lastna posteljnina ali spalna vreča za spanje v koči.

** POMEMBNO **
Tura je bila zaradi slabe vremenske napovedi PRESTAVLJENA za en teden, novi termin je vikend, 20. in 21. julija 2019. Tudi v novem terminu imamo rezerviranih 18 mest. Prijave smo ponovno odprli in prosimo vse prijavljene, ki se ture v novem terminu ne bodo udeležili, da se ODJAVIJO. Novi interesenti spremljajte na tej strani, ali se je sprostilo katero od mest. Lahko pa v primeru, da bodo vsa naša mesta ostala zasedena, tudi sami pokličete na kočo (+43 676 94 39 145) in si poskusite rezervirati mesto za spanje s sobote na nedeljo.

Na turi bomo v praksi prikazali ledeniško tehniko, prav tako pa je dobra priložnost za vse, ki vam pri pogojih za napredovanje manjka pristop nad 3500 m. Tura tehnično ni zahtevna, je pa zaradi razpok obvezna ledeniška naveza. Če uporabimo taksi, ki nas pripelje do konca ceste (Johannishütte, 2121 m), ki je sicer zaprta za javni promet, tudi ni posebno naporna. Prespali bomo v koči Defreggerhaus (2962 m), kjer imamo rezerviranih 18 ležišč. Obvezno se prijavite, in sicer najkasneje do srede, 17. julija 2019. V četrtek, 18. julija 2019, bomo nato izvedli sestanek vseh udeležencev, na katerem bomo (tudi glede na vremensko napoved) dorekli vse glede same izvedbe ture (prevoz, časovnica, oprema,...).


Če smo v naši zbirki pozabili na kakšen važen dogodek ali bi želel(a) kakšnega dodati, to sporoči na e-naslov: info@kozjak.org

Prihodnji dogodki

Prikaži več dogodkov

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji