Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Dogodki SPOROČI DOGODEK
Planinsko društvo > Plezalni in alpinistični tabori Ogledov: 665    

 Vikend v Kotečniku 2021

Plezalni in alpinistični tabori

Kdaj: 12.06.2021
Zaključek: 13.06.2021
Lokacija: Kotečnik
Vodja akcije: GDPR

OSNOVNI PODATKI
Težavnost
Orientacija
Napornost
12.6 je dan planinstva. V alpinističnem in športno plezalnem odseku smo se dogovorili za društveni dogodek v Kotečniku in okolici, na katerega ste povabljeni vsi. Ideja je, da bi povezali celotno društvo z raznimi planinskimi dejavnostmi (športno plezanje, planinski pohodi, turno kolesarjenje) ...
... in se proti večeru srečali vsi odseki pri izletniški kmetiji Tratnik na skupni večerji, predvidoma ob 18 uri.
Stroške večerje in nekaj pijače pokrije društvo, predvidena je enolončnica.

Poskrbljeno je tudi za prenočitev, ki znaša 11€. V tem primeru potrebujete spalno vrečo in podlogo. Na voljo nam je urejen spalni prostor na podstrešju.

Potrebujemo okvirno število udeležencev. Zato prosim vse, ki se tabora nameravate udeležiti, da se vpišete v google razpredelnico in navedete ali boste prespali ali večerjali ali oboje. Prijave oddajte prosim do srede (9.6.) zvečer.

Ker je dogodek prijavljen in tudi delno sofinanciran od PZS, bomo potrebovali par slik od aktivnosti za poročilo, ki ga moramo oddati na PZS. Zato se vzpodbuja pridno fotkanje.

V okviru športno plezalnega odseka bomo organizirali skupne aktivnosti v plezališču. Namenjeno bo čisto vsem nivojem, vabljeni seveda tudi vsi, ki niste člani našega društva. Za vse ki bi se radi priključili organizirani skupini, se dobimo na parkirišču pri Tratniku ob 10h, z vsemi ostalimi pa se vidimo pod steno .

Za vse dodatne informacije glede organizacije, drugih dejavnosti (planinstvo in kolesarjenje) ali opreme sva vam na voljo Drago Tutek (040 500 866) in Rok Pliberšek (041 407 930).

Če smo v naši zbirki pozabili na kakšen važen dogodek ali bi želel(a) kakšnega dodati, to sporoči na e-naslov: info@kozjak.org

Prihodnji dogodki

Prikaži več dogodkov

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji