Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Novice > Športno plezalni odsek OSTALE NOVICE
Ogledov: 2261      

 Tekmovanje pod Kozjakom


Dodano: 26.03.2014

V soboto,  22.3. smo kozjačani odpotovali na še eno tekmovanje v vzhodni ligi. Tokrat smo se merili na sosednjem koroškem. Čeprav se še nemoremo pokazati pred domačim občinstvom, se lahko vsaj pod domačim hribovjem. In tudi tokrat, nam je sončna stran Kozjaka namenila izvrstne rezultate.

Tekma v Radljah ob Dravi se je začela ob zgodnji deveti uri in kljub »tehničnim težavam« so mlajše cicibanke plezale odlično:
Zupan Žitnik Lana je dosegla 28. mesto, Stamenčič Ana 17., Hren Eva pa je ponovno osvojila 3. mesto! Brata Bombek sta se tokrat povzpela na 15. In 29. mesto, med starejšimi cicibankami je Katja Cundrič priplezala do 8. mesta, Iza Fingušt do 14., Zala Zupan Žitnik do 16. in Lani Grgič do 31. mesta.
V kategoriji mlajših deklic in dečkov pa sta v soboto prvič nastopila Jakob Korošec in Nataša Sernc. Zasedla sta 15. in 13. mesto, v Maribor pa sta se vrnila z novimi izkušnjami in vtisi. Prav tako pa je bilo sobotno tekmovanje posebno za Pijo Mageš, ki je v tej kategoriji premagala vso konkurenco!
Edina naša tekmovalka med starejšimi deklicami, Urška repušič je ponovno zasedla 3. mesto, kar jo trenutno trdno uvršča tudi na skupno tretje mesto.
O tekmovanju, najbližje Mariboru nimam kaj dodati, le da moramo trenirati in do naslednje tekme v Vojniku vzdržati. Morda pa se nam le nasmesne sreča, da v domačem kraju, vsaj čez par let, tekma bo sledeča.

Aljaž Berčič

Fotografije: Alajž Berčič in Saška Hren

Komentarji - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več novic

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji