Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Novice > Planinsko društvo OSTALE NOVICE
Ogledov: 2867      

 Tradicionalni kozjaški piknik


Dodano: 18.06.2016

V soboto, 18. junija 2016, prirejamo tradicionalni kozjaški PIKNIK v Drava centru na Limbuškem nabrežju! Od 15. ure dalje.
VABLJENI !!!

Dodatne INFORMACIJE (obvezno preberi):

  • Vreme: bo lepo :)
  • Datum in čas: sobota, 18. 6. 2016, od 15:00 naprej
  • Lokacija: Drava center, Limbuško nabrežje (http://goo.gl/maps/czBcF)
  • Cena: 10 EUR
  • PRIJAVE: Dejansko se prijavite s plačilom prispevka. Prispevki se bodo pobirali na sestankih AO ob  četrtkih do vključno 16. 6. 2016 - Anja Neral.
    In kaj, če v četrtek nikakor "ne morete"? Prva in najpreprostejša ter najbolj zaželjena opcija je, da se dogovorite s kolegom/kolegico, ki bo na sestanku, da stvar uredi za vas. Opcija dva je, da stopite v kontakt z organizatorji (Anja Neral) ter se dogovorite za predajo denarja enkrat pred četrtkom. Če tudi to ni izvedljivo, ostane še tretja opcija, da se kateremu od prej omenjenih organizatorjev osebno zanesljivo prijavite ter se dogovorite za plačilo na pikniku. Slednje pomeni, da bo nekdo za vas založil denar, tako da neko premišljanje v zadnjem hipu ni možno (oziroma - tudi, če vas nato na piknik ni, morate prispevek vseeno poravnati).
  • Hrana in pijača se bo nabavila pred piknikom v okviru zbranega denarja. Zato je zelo pomembno, da plačate in se s tem prijavite v naprej! Plačevanje na pikniku (razen, če ste se za to dogovorili - opcija 3 zgoraj) nam namreč nič ne pomaga, v tem primeru namesto denarja raje prinesite kak čevap in pivo :)

Zavedajte se, da, če se teh navodil ne boste držali ter na piknik hodili brez prijave in plačila, se lahko zgodi, da bo zmanjkalo hrane ali pijače, s čimer bodo na škodi vaši kolegi, ki so prispevek pravočasno poravnali.

 http://www.dravacenter.si/
Komentarji - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več novic

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji