Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Novice > Planinsko društvo OSTALE NOVICE
Ogledov: 1956      

 Delovna akcija APD Kozjak Maribor


Dodano: 26.04.2017

Delovna akcija Akademskega planinskega društva Kozjak Maribor – Duh na Ostrem Vrhu. Člani Akademskega planinskega društva Kozjak Maribor, ki upravlja in vzdržuje planinsko pot po Šturmovi grabi na Sveti Duh na Ostrem Vrhu so v soboto, 22. aprila 2017, pod vodstvom svojih markacistov na omenjeni poti izvedli sanacijo uničenega mostu ter postavili novega.

Pot po Šturmovi grabi na Sveti Duh na Ostrem Vrhu so pred leti nadelali in uredili markacisti in ostali člani Planinske sekcije Vinarje, ki redno pregledujejo stanje na planinski poti. Pri zadnjem ogledu so opazili, da je na začetku poti, ki se začne dvigovati proti Sv. Duhu na Ostrem Vrhu močno poškodovan in zato neuporaben most, ki vodi preko potoka.

Zaradi zahtevnosti dela je vodja akcije Marjan Gselman na tokratno delovno akcijo povabil predvsem gozdnih opravil vajene člane, ki so svoje delo opravili več kot odlično. Planinsko pot sedaj krasi novi most, za dokončno ureditev celotne poti pa bo potrebna še kakšna delovna akcija. Vzdušje na delovni akciji je bilo izjemno veselo in sproščeno. Tako je bila tudi ta akcija Akademskega planinskega društva Kozjak Maribor odlična priložnost za povezovanje in utrjevanje vezi med člani društva.

Vljudno vabljeni na Duh na Ostrem Vrhu čez novi most.

 http://www.kozjak.org/galerija_prikazi.php?pid=208
Komentarji - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več novic

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji