Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Novice > Alpinistični odsek OSTALE NOVICE
Ogledov: 949      

 Biba danes se v Kathmanduju, jutri ze pod Anapurno


Dodano: 30.09.2003

Bok
Indija je ostala nekje zadaj za mano. Pa zenitvene ponudbe tudi. Kako to, da se to doma ne zgodi tak hitro. No, za enkrat sem se vedno gospodicna Bibic. Mogoce, ko se vrnem naslednjic, kar ni dvakrat za rect.
Popoldne sem pristala v Katmanduju, dobila vizo in se nastanila v hotelu. Kaj pa zdaj - pojma nimam. Kak pridet do trekinga. Baje Maoisti nekaj strasijo naokoli. V hotelu so mi rekli, naj se raje pridruzim kaksni skupini. Pa se ne vem, kako se to naredi. Recimo, da mi bo uspelo. Drugace pa imam ponudbo za Kashmir (sever Indije), kjer je baje prava Himalaja.
Ta teden pridejo ferajnovci. Mogoce mi bo kaj lazje. Olson in Martina, me vzameta na porocno potovanje? Bom pridna.
Verjetno sem se resila tiste neznosne vrocine iz Delhija. In smoga in guzve. Tukaj je vsaj na prvi vtis nekako bolj umirjeno.
Zdaj pa me caka se malo raziskovanja po ulicah, da me ne bo prej dobila noc.
Pozdravcek, Biba
 
Zdravo
No, pa se je le zgodilo. Receptor v hotelu me je peljal k prijatelju, ki ima agencijo. Jutri zjutraj odhajam na treking pod Annapurno za stirinajst dni. Mogoce so me malo nategnili, ampak kaj cem, nimam pojma kak to zgleda. Zaenkrat je vazno samo to, da grem v brege.
Tako bo verjetno naslednje javljanje ko se vrnem. Za Maoiste mi baje ni treba skrbet, imela bom vodica in za vse je poskrbljeno. Placat si bom morala samo pivo, ce ga bom hotela.
Lep pozdrav vsem doma
Cao, Biba
 
P.S.
Olson in ostala ekipa: zal se ta teden ne bomo videli. Se mi mudi. Mogoce se vidimo pred odhodom domov. Od tu imam let 29.10.03 (vsaj mislim tako). Srecno!!!
 
P.S. Ce bi rad kdo Bibi kaj sporocil, lahko to naredi na naslov: bredabibic@hotmail.com, vendar NE POSILJAJTE prilog. Samo besedila!
Lp, Igor
Komentarji - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več novic

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji