Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Novice > Alpinistični odsek OSTALE NOVICE
Ogledov: 1380      

 Plezalni vikend na Korošici


Dodano: 02.06.2017

V soboto in nedeljo, 24. in 25. junija, se bo na Korošici v Kamniško Savinjskih Alpah odvijal plezalni vikend. Okoliške stene Dedca, Vršičev, Vežice in Planjave ponujajo obilo možnosti vzponov različnih zahtevnosti.

Plezalni vikend je v prvi vrsti namenjen tečajnikom in mlajšim pripravnikom, da pridobijo izkušnje pri plezanju skalnih smeri v alpskih stenah. Seveda ste k udeležbi vabljeni tudi preostali člani odseka. Tečajniki in mlajši pripravniki bodo lahko plezali le v navezi z alpinističnim inštruktorjem ali alpinistom. Od tečajnikov in mlajših pripravnikov pričakujem samoiniciativnost, torej sami si morajo najti vodjo naveze. Na Korošici se vodje navez naknadno ne bodo zagotavljali.

Trenutno so za AO Kozjak na Kocbekovem domu na Korošici rezervirana ležišča za spanje s sobote na nedeljo. Kdor bo želel prespati na koči s petka na soboto, si mora ležišče rezervirati sam. Udeleženci se mi prosim prijavite na mail: roklevicar@yahoo.co.uk do srede, 21.6.2017. Ob prijavi prosim navedite, kateri dan boste prisotni. Tečajniki in mlajši pripravniki, prosim sporočite še kdo je vaš vodja naveze.

 


 http://www.kozjak.org/dogaja_prikazi.php?pid=646
Komentarji (2) - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več novic

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji