Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Novice > Alpinistični odsek OSTALE NOVICE
Ogledov: 536      

 Tradicionalni (pred)poletni piknik


Dodano: 15.06.2018

Naš tradicionalni (pred)poletni piknik, katerega smo na sestankih že napovedovali, bo, in sicer v petek, 15. junija 2018.
OBVEZNE PRIJAVE, do vseh potrebnih pomembnih informacij pridete s klikom na objavo!

*** POMEMBNE INFORMACIJE ***

Obvezna prijava!
Več informacij o tem, kje, kdaj in kako se prijaviš, najdeš v nadaljevanju!
Zelo zaželena je tudi vnaprejšnja napoved udeležbe, več o tem povsem spodaj.

Prosim, da si vzamete teh nekaj minut časa in preberete spodnja navodila ter se jih držite, da se izognemo morebitnim nepotrebnim vprašanjem in nesporazumom glede prijav, hvala!

DATUM:
Petek, 15. junij 2018.

LOKACIJA:
Pesnica, zraven teniškega in nogometnega igrišča, v bližini železniške postaje.

ČAS:
Od 17. ure naprej pa do poznih večernih oziroma zgodnjih jutranjih ur, dokler nam pač bo (časovne omejitve s strani piknik prosotra nimamo) :) Bo pa skoraj zagotovo že pred 17:00 kdo tam kaj pripravljal, tako da lahko pridete že pred "uradnim" začetkom delat družbo ali pomagat, če vam je (pozanimajte se mogoče prej malo na ferajnu, kdaj bo kdo že tam).

VREME:
Bo! (lepo :))

PRISPEVEK...
...za hrano (opcijsko vege - navedite ob prijavi) in pijačo (alkoholno, brezalkoholno) znaša SAMO ultra ugodnih 5 eur.

POSEBNA PONUDBA...
...za vse tiste, ki se lahko odpoveste prihodu z lastnim avtomobilom: skupen odhod v Pesnico s kozjaškim piknik VLAKOM (kot planinski izleti v dobrih starih časih :)). Zbor na glavni železniški postaji v Mariboru ob 17:00, odhod vlaka ob 17:35, cena vozovnice 1,28 eur (če nas bo večje število, lahko vzamemo s skupinskim popustom za 0,90 eur). Zaradi lažje organizacije navedite ob prijavi, ali ste interesent (nezavezujoče).

DRESS CODE (seveda neobvezujoč :)):
Priporočam majico s kozjaškim logotipom (kdor jo ima), še zlasti za tiste, ki se bomo odločili za skupinski odhod na prizorišče s "piknik vlakom" :)

ANIMACIJA:
V neposredni bližini piknik prostora je travnato nogometno igrišče s premakljivimi manjšimi goli različnih dimenzij, tako da dajmo sestaviti neke ekipe (super bo, če lahko ob prijavi navedeš, ali si interesent za brcanje žoge :)). Zraven tega je možno na travi organizirati tudi kakšne druge igre - prinesite rekvizite (npr. odbojkarska žoga, frizbi,...) ali ideje (za kakšne zabavne skupinske igre - za takšne, ki zahtevajo predhodne priprave, seveda sporočite že prej). Za morebitne tenisače pa je v uporabo na voljo tudi teniško igrišče (obvezna ustrezna obutev).

PRIJAVE:
Prijavite se s plačilom prispevka. Prispevki se bodo pobirali še na naslednjem rednem sestanku alpinističnega odseka v četrtek, 14. junija 2018 (pri šanku). Ob prijavi navedite, ali ste vegetarijanec in ali ste zainteresirani za skupinski odhod s "piknik vlakom" (vozovnice bomo kupili sproti pred odhodom, ne plačevati tega skupaj s prispevkom za piknik). Prijava in plačevanje na samem pikniku načeloma nista mogoča, saj je potrebno hrano in pijačo nabaviti v naprej. V izjemnih (!) primerih, če nimate nobene možnosti priti na sestanek ali prositi koga drugega, da vas prijavi, pišite na mail lrutar@gmail.com in se bomo dogovorili. Če si bo kdo, ki se ne bo prijavil, v zadnjem trenutku vseeno zaželel priti na piknik, je seveda dobrodošel, da se pride družit z nami, edino za hrano in pijačo bo moral poskrbeti sam (lahko recimo prinesete zraven kakšno pivo in čevap pa je stvar rešena).
POMEMBNO:
Zaradi lažje organizacije (dobro bi bilo že pred četrtkom zvečer vedeti približno število udeležencev) prosimo, da tudi tisti, ki se boste prišli prijavit v četrtek na sestanek, že v naprej najavite svojo udeležbo (prosim za jasno elektronsko sporočilo (lrutar@gmail.com), ne samo klik na FB dogodek). Hvala!

V upanju, da se vidimo in podružimo v čim večjem številu, lepo VABLJENI !!

Mimogrede, hvaležni bomo tudi za širjenje informacije o dogodku med vse tiste, ki jih vabilo ni doseglo ali so ga spregledali. In, ja, če bi radi na piknik koga pripeljali s seboj, to seveda lahko storite (tudi, če ta oseba ni striktno Kozjačan! ;)), pač navedite ob prijavi število dodatnih oseb.


Komentarji - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več novic

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji