Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Sekcija veteranov > Program sekcije veteranov za leto 2014 OGLEJ SI ŠE
  

Program sekcije veteranov za leto 2014


Srečanje na Meranovem je potekalo v prijetnem vzdušju, obudili smo spomine na opravljene ture si ogledali nekaj video posnetkov naše dejavnosti v dvajsetem stoletju, nekaj lanskih utrinkov, zelo zanimivi so bili tudi primeri 150 nočitev v naravi, ki jih je s komentarjem predstavil naš Jože.

Marjana in Štefan sta spekla pecivo, ki so ga prisotni veterani hitro pospravili. Tistim, ki vas ni bilo vam je lahko žal, tudi Merančan je bil odličen.

Zgoraj je le okvirni plan, ki se lahko dopolni tekom leta, ali pa se posamezni veterani individualno dogovorijo za kakšno turo.

Imenovani vodja  pripravi za turo, podrobnejše obvestilo – vabilo z podatki o turi (višinska razlika v vzponu-sestopu, čas trajanja, potrebna oprema, morebitni pogoji za udeležbo, zborno mesto, …..) in ga najkasneje 14 dni pred datumom ture posreduje Štefanu, ki poskrbi za objavo na društveni spletni strani.

Poravnajte članarino PD, da boste lahko 365 dni koristili vse ugodnosti in si zagotovili zavarovanje zase in za prijatelje na izletu.

Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com