Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Alpinistični odsek MOGOČE TE ŠE ZANIMA
Ogledov: 13442    

 Alpinistična šola 2021

Alpinistični odsek Akademskega planinskega društva KOZJAK Maribor vabi v

ALPINISTIČNO ŠOLO 2021

Vabljeni vsi ljubitelji gora in željni novih spoznanj v gorništvu

 

Alpinistična šola je priložnost za vse, ki želite spoznati lepote narave ter gorskega sveta, obenem pa odkrivati užitke, ki jih ponuja alpinizem skozi različna področja. Spoznavali bomo teorijo gorništva in praktično preizkusili vrvne ter plezalne tehnike v različnih stenah, s poudarkom na varnosti. 


Ni potrebno, da ste odlični športniki ali prekaljeni planinci, čeprav vam bodo sorodne aktivnosti olajšale raziskovanje nekoristnega sveta brezpotij in sten. Spoznali boste nove ljudi, ki jih povezujeta plezanje in narava, naučili se boste varnega gibanja v gorskem svetu in se pridružili navezam naših alpinistov.

Vodja alpinistične šole je alpinistični inštruktor Peter Ferk.

Letni del alpinistične šole se bo pričel v ponedeljek, 29. marca 2021, ob 18. uri v društvenih prostorih v Pekarni, Ob železnici 16, Maribor.

Več informacij in prijave na e-naslov: alpsola@kozjak.org. Ob prijavi navedite nekaj svojih izkušenj v gorah ali s plezanjem.

Teoretična predavanja bodo potekala v društvenih prostorih, praktični del pa bomo izvajali na umetnih stenah v dvorani, v plezališčih, v sredogorju in stenah v Sloveniji, Avstriji ter v hrvaškem primorju. Zaradi objektivnih razmer in zagotavljanja varnosti lahko pride do spremembe programa alpinistične šole, kar bo pravočasno javljeno udeležencem šole in objavljeno na spletni strani APD Kozjak. Tečaj bodo vodili izkušeni inštruktorji alpinizma oziroma alpinisti, ki so usposobljeni za vodenje in izobraževanje.

 

Program letnega dela AŠ 2021

 

Cena alpinistične šole je 350 € za zaposlene oz. 250 € za študente in brezposelne.


 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji